L’IRBLleida llança una nova convocatòria per incorporar investigadors postdoctorals internacionals

logo-irblleida-ippL’Institut de Recerca Biomèdica Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) ha obert la tercera convocatòria del programa IRBLleida International Postdoctoral Programme (IPP) per contractar cinc nous investigadors postdoctorals.

Aquest programa permet captar investigadors amb talent i experiència a Europa i donar-los l’oportunitat de desenvolupar la seva carrera investigadora a Lleida).

En aquesta ocasió, hi ha vuit línies de recerca obertes a què poden optar les cinc places: 1) Malalties cardiovasculars, 2) Diabetis autoimmunitària, 3) Biomarcadors d’infart cerebral/ictus, 4) Càncer i autofàgia, 5) Neurobiologia i desenvolupament, 6) Atàxia de Friedreich, l’estrès oxidatiu/ferro, 7) Infermeria i fisioteràpia i 8) Neurodegeneració relacionada amb l’envelliment.

Totes les sol·licituds, amb data màxima d’enviament el 29 de juliol de 2016, s’han de fer a través de la pàgina web especialment creada per al Programa, on els candidats disposen de tota la informació sobre els processos d’avaluació dels currículums i dels projectes de recerca. Els processos d’avaluació i selecció els duran a terme experts en les àrees de recerca implicades, reconeguts internacionalment i totalment externs a l’IRBLleida. El projecte IRBLleida-IPP és una Acció Marie Curie –COFUND– del 7è Programa marc de recerca europeu (GA609396), i està obert a investigadors de tot el món.

El programa internacional postdoctoral IRBLleida

El projecte IRBLleida International Postdoctoral ProgrammeIRBLleida-IPP té com a objectiu desenvolupar un programa de formació multidisciplinari d’investigadors experimentats, amb talent i motivats, per oferir-los la possibilitat de desenvolupar la seva carrera investigadora a l’Institut. Aquests investigadors han de disposar del títol de doctor per poder optar a alguna de les places i no han d’haver residit o treballat a l’Estat espanyol més de dotze mesos en els darrers tres anys.

El programa complet consta de tres convocatòries en què s’ofereixen deu places per realitzar una estada postdoctoral a l’IRBLleida de dos anys de durada cadascuna. Els investigadors postdoctorals s’uniran a un grup de recerca de l’IRBLleida per desenvolupar-hi un projecte de recerca individual, sota la supervisió i l’orientació de l’investigador principal del grup. Aquests investigadors tindran accés a les instal·lacions científiques de l’Institut i a totes les activitats relacionades amb la vida científica que s’hi organitzin.

Fins ara, l’IRBLleida-IPP ha donat l’oportunitat de desenvolupar part la seva carrera investigadora a cinc investigadors postdoctorals provinents de França, Regne Unit, Portugal, Argentina i els Estats Units d’Amèrica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.