Mare i Salut.. la importància de cuidar-se d’una mateixa  

picasion.com_b1816178b0e7b4e7543bafcd652236d4L’arribada d’un infant pot comportar que els pares s’oblidin de la seva pròpia salut i procurin, sobretot, pel benestar del petit. En el cas de les dones, els canvis físics durant l’embaràs, el potspart i el puerperi poden influir en la qualitat de vida. Durant i després de l’època de la primera infància, també és important que les dones amb fills tinguin cura de la  seva salut i de dur uns hàbits saludables.

En el marc del Dia de la Mare, l’ICS estrena la campanya Mare i Salut, en què difondrà tota una sèrie de missatges amb preguntes freqüents sobre maternitat i vida saludable. Qüestions relacionades amb l’embaràs, el postpart, el puerperi, la infància i l’adquisició de bons hàbits per part de tota la família.

En aquesta línia, l’ICS també obrirà una consulta virtual el proper divendres 29 d’abril en què professionals d’atenció primària respondran els dubtes que enviïn usuàries a les xarxes socials que segueixen els perfils de l’organització a Twitter i Facebook. Serà de les 13.00 a les 14.00 i les preguntes es poden enviar des d’avui mateix amb l’etiqueta #mareisalut i citant el perfil de l’ICS. Poden enviar-se tant per escrit com en format de vídeo.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.