Els treballadors de l’ICS caminen 2,5 milions de passes i prenen consciència sobre la necessitat de fer exercici físic cada dia

passes_centresL’Àrea de Salut i Prevenció de Riscos vol donar les gràcies a tots els treballadors de l’ICS que han participat en el concurs Arribem a les 10.000 passes! Aquesta iniciativa cercava  prendre consciència de la necessitat de caminar diàriament. En total, han arribat 200 captures de pantalla amb la fita de més de 10.000 passes al dia. En total, tots els participants sumen 2.552.198  passes!!!!!

 La guanyadora de la polsera Fitbit®ha estat la Georgina Cos Teixidó, de la  Direcció de Manteniment i Obres de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. En el gràfic d’aquesta informació hi ha la distribució de les passes entre el lloc de treball de les persones que hi han participat.

El lliurament del premi es realitzarà el proper dia 26 d’abril a les 13.30h a la Sala d’Actes del Centre Corporatiu de l’ICS, coincidint amb la Setmana de la Seguretat i Salut en el Treball.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.