Residents de medicina, infermeria i llevadoria de la Catalunya Central presenten els treballs de recerca a Santa Eugènia de Berga

??????????????Santa Eugènia de Berga acollirà el proper dimecres, 27 d’abril, la V Jornada de Recerca i Docència de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut. En el decurs de l’acte es presentaran els treballs de final de residència que han realitzat els residents de medicina de família, infermeria i llevadoria que s’han format a centres assistencials d’aquest territori.

La benvinguda serà a les 9.15 h a càrrec de Lluís Riu, gerent de l’ICS a la Catalunya Central, i d’Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga. Posteriorment, entre les 9.30 h i les 13 h, hi haurà la presentació d’un total de nou projectes de recerca que han fet els residents. Els continguts dels treballs són molt variats i
inclouen temes de projecció social, com el perfil dels atletes de les curses populars, l’educació sexual a l’educació secundària per prevenir malalties, etc.

La cloenda serà a les 14 h a càrrec de Joan Deniel Rosanas, cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de la Catalunya Central; de Judit Tarrés, responsable de l’ASSIR Osona, i de Montse Sallés, presidenta de la Subcomissió de l’especialitat d’infermeria familiar i comunitària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.