Els metges residents de les Terres de l’Ebre guanyen tres premis a la XVIII Jornada de Residents de Medicina Familiar i Comunitària de Catalunya

2016_Premis_Jornada_residents_camfic_5La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) és una associació científica i professional de metges especialistes en medicina familiar i comunitària en l’àmbit de Catalunya. Organitza anualment una jornada per als residents, i enguany també a alumnes d’últim curs de medicina i preMIR, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i aprenentatge científic.

La XVIII Jornada ha tingut lloc a Barcelona, a la seu de la CAMFiC, el dia 12 d’abril.

Wilfran Campo, metge resident de tercer any, hi ha presentat el seu estudi sobre la relació entre risc de caigudes i consum de psicotròpics, amb el qual ha guanyat el Primer Premi de Treball de Recerca. Els altres autors de l’estudi són: Zojaina Hernández, Maria Blasco, Laura Barrera, Gina Procida i Franklin Ferreira.

També, la comunicació “Glioblastoma, neoplasias encefálicas, cuerpo calloso” de Zojaina Hernández ha guanyat el Primer Premi de Cas Clínic amb la participació de Wilfran Campo, Ricardo Manuel Paim, Annia Riaño, Sonia Murciano i Ángel Albarracín.

El Segon Premi de Cas Clínic, el van rebre Wilfran Campo, Zojaina Hernández, Ricardo Manuel Paim, Gina Procida i Franklin Ferreira per la comunicació “ELA: Enfermedad que enmudece”.

La Unitat Docent Tortosa – Terres de l’Ebre es va constituir fa més de trenta anys i al llarg del temps s’hi han format més de 200 metges de família.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.