Els metges que acaben la formació com a residents presenten els seus treballs d’investigació

Els metges que estan acabant la seva formació com a especialistes de medicina familiar i comunitària a l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut presentaran els seus treballs d’investigació durant al V Jornada de Recerca de Unitat Docent, que tindrà lloc el 20 d’abril a l’auditori de Cal Molins, de Sabadell.

Durant els darrers quatre anys, els futurs especialistes en medicina de família i comunitària han complementat la formació acadèmica amb la formació pràctica en diversos centres d’atenció primària del Barcelonès Nord, el Maresme i els dos Vallesos.

Durant la jornada d’enguany, es presentaran set estudis, seleccionats entre tots els que s’han portat a terme, que tracten sobre la diabetis mellitus, la malaltia pulmonar obstructiva crònica, les cardiopaties, les infeccions urinàries i el tractament del dolor.

Els treballs científics que es presenten no només formen part de la formació dels nous metges que atendran la sanitat pública de Catalunya, sinó que també queden com a font de nou coneixement al servei de la comunitat científica i de la societat en general.

Més informació de la Jornada

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.