Una dotzena de professors d’educació secundària de Lleida assisteixen a la Píndola Científica de l’IRBLleida

pindola_recerca2016 (1)L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) i l’Institut de Ciències de l’Educació – Centre de Formació Contínua (ICE-CFC) de la Universitat de Lleida (UdL) han organitzat, per segon any consecutiu, una jornada d’actualització científica dirigida a professors d’educació secundària de l’àrea de ciències. L’activitat està emmarcada en el Programa de formació científica, tecnològica i matemàtica, organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb els instituts de ciències de l’educació de diverses universitats catalanes.

A la jornada Píndola Científica en Recerca Biomèdica i Serveis Tecnològics celebrada ahir, dijous 14 d’abril de 2016, hi van assistir una dotzena de professors d’educació secundària d’instituts de la regió de Lleida.

L’activitat ha consistit en diverses xerrades d’investigadors de l’IRBLleida sobre temes com ara estrès oxidatiu, genètica i medicina personalitzada, manteniment dels cromosomes i noves estratègies d’edició genòmica. Paral·lelament, els assistents han visitat les instal·lacions de l’IRBLleida i els Serveis Tecnològics de Proteòmica i Citometria de Flux, que donen suport a diferents línies de recerca.

Amb aquesta activitat, l’IRBLleida reforça el seu suport a les noves vocacions científiques entre els estudiants d’educació secundària, donant a conèixer les seves línies de recerca i els seus serveis tecnològics de suport a la recerca al professorat de la regió.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.