El Verge de la Cinta ha fet 50 intervencions oncoplàstiques i reconstruccions mamàries des de la incorporació d’un cirurgià plàstic

2014_AQ_recepcio 003Les dones amb càncer de mama reben, en el mateix acte quirúrgic, les mateixes tècniques que en qualsevol dels centres de l’Institut Català de la Salut que ofereixen aquest tipus de tècniques. Amb això s’evita que les pacients de les Terres de l’Ebre s’hagin de traslladar a l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), com es feia anteriorment.

A l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) s’han dut a terme 50 intervencions, en les quals 35 dones van requerir tècniques oncoplàstiques i 15, reconstruccions mamàries.

L’especialista que du a terme aquestes operacions és Josep Maria Serra de l’HUB. Té una llarga experiència en cirurgia plàstica i reparadora, i va començar col·laborar dos dies a la setmana amb els serveis de Cirurgia General i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’HTVC al juliol de 2014.

Les tècniques de cirurgia plàstica, a més de millorar els resultats estètics de les intervencions, ajuden a pal·liar possibles seqüeles psicològiques.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.