Més de 60 estudiants visiten l’Hospital Universitari Joan XXIII durant la Jornada de Portes Obertes

RosauraReigBenvingudaResidentsAvui dimarts, 5 d’abril, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha rebut més de 60 joves estudiants que han volgut apropar-se a la Jornada de Portes Obertes del centre sanitari adreçada als futurs residents (MIR, FIR, BIR i LLIR).

Amb aquesta Jornada, els futurs especialistes poden conèixer, més a prop, els diferents serveis i unitats del centre, les instal·lacions, els futurs tutors de les diferents especialitats i també les unitats docents, tant de l’Hospital Joan XXIII com de l’Atenció Primària del Camp de Tarragona.La subdirectora mèdica de l’Hospital Joan XXIII, Rosaura Reig, i el coordinador de Docència del centre, Cristóbal Añez, han donat la benvinguda als joves que omplien l’aula 1 de formació continuada. Després d’explicar-los el Pla d’estudis, han fet visites guiades per l’hospital i han realitzat reunions amb els tutors, a partir de les demandes dels estudiants, per intentar resoldre dubtes i ajudar a aclarir l’elecció de l’especialitat que hauran d’escollir properament.

El Dr. Cristóbal Añez ha explicat que “les especialitats que han generat més demanda d’informació han estat medicina familiar i comunitària, traumatologia, pediatria, ginecologia i cardiologia”.

L’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona ofereix 19 places de medicina de família i l’Hospital Joan XXIII ofereix, aquest any 2016, 27 places i té acreditades les especialitats següents: anàlisis clíniques, al·lergologia, anatomia patològica, anestesiologia, angiologia i cirurgia vascular, aparell digestiu, cardiologia, cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia general i de l’aparell digestiu, endocrinologia, farmàcia hospitalària, hematologia, medicina física i rehabilitació, medicina interna, medicina intensiva, nefrologia, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, otorinolaringologia, pediatria, radiologia i urologia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.