Arribem a les 10.000 passes! Concurs per a treballadors de l’ICS per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

Deluxive002_StickersEl Servei de Prevenció de Riscos de l’Institut Català de la Salut (ICS) promou bones pràctiques d’activitat física per als professionals de l’organització. Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril, vol aconseguir que els professionals prenguin consciència de la necessitat de caminar diàriament mitja hora per tenir un estil de vida més saludable.

Per aquest motiu, posa en marxa el concurs Arribem a les 10.000 passes!, que consisteix a realitzar entre el dimecres 6 d’abril i el divendres 8 d’abril, 10.000 passes concentrades en, almenys, un dia. Els participants hauran de tenir un podòmetre o una aplicació mòbil instal·lada al telèfon per comptar les passes que realitzen durant un dia. Si assoleixen la xifra de 10.000 passes han de fer una captura de pantalla per certificar-ho i enviar-la a l’organització del concurs a través de tres vies: el correu electrònic prevencio.ics@gencat.cat; Twitter, compartint-la amb l’etiqueta #10milpassesICS, o Facebook, amb un missatge privat a la pàgina oficial de l’ICS.

L’objectiu és incentivar l’activitat física durant l’horari laboral i/o en els desplaçaments a la feina. Com a exemple, el Servei de Prevenció de Riscos recomana que no s’utilitzi el transport privat i que s’usi el transport públic, i altres accions com ara baixar una parada abans, i pujar i baixar escales sense utilitzar l’ascensor.

Hi poden participar tots els treballadors de l’ICS i dels instituts d’investigació adscrits. Entre tots els participants, l’ICS sortejarà una polsera Fitbit®. El termini de recepció de les imatges acabarà el 8 d’abril a les 23.59 h. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer la setmana següent. L’ICS també analitzarà quants quilòmetres s’han recorregut gràcies a aquesta iniciativa.

Condicions del concurs

-Només s’acceptaran fotografies enviades per treballadors de l’ICS o dels instituts de recerca adscrits a l’organització.

-La fotografia ha de mostrar la persona que ha fet les passes i l’eina amb què ha fet el recompte. La imatge ha de tenir la resolució suficient per veure la informació necessària per entrar al concurs: la data i un nombre de passes superior a 10.000.

-Formes d’enviament: al correu electrònic prevencio.ics@gencat.cat; a Twitter, compartint-la amb l’etiqueta #10milpassesICS, o a Facebook, amb un missatge privat a la pàgina oficial de l’ICS.

– Si les fotografies s’envien a través de les xarxes socials, els participants han de seguir el perfil corporatiu corresponent. Aquesta mesura s’aplica perquè des de l’organització es pugui contactar amb els participants en cas que hi hagi qualsevol dubte. Cal que els participants enviïn el seu nom complet i el del centre on treballen, juntament amb la fotografia. En el cas de Twitter, si el nom del seu compte no és prou clar, l’organització podrà demanar-los el nom complet a través d’un missatge directe. També podran enviar la informació a través d’un missatge directe per preservar la seva intimitat.

-Les imatges enviades a través de xarxes socials han d’anar acompanyades de l’etiqueta següent #10milpassesICS i #DMAF2016.

-S’acceptaran fins a 3 participacions per treballador, una per dia que estarà actiu el concurs.

-El sorteig entre tots els participants es farà a través de la plataforma Random.org i es publicarà una fotografia amb el número del guanyador.

-El premi l’entregarà el Servei de Prevenció de Riscos.

-El termini de recepció de les imatges acabarà el 8 d’abril a les 23.59 h. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer la setmana següent.

-Les persones que participen en el sorteig accepten que l’ICS faci difusió de les imatges enviades a través dels canals de comunicació de la institució.

-Els participants han d’acceptar les condicions del concurs.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.