Uns 300 investigadors de l’atenció primària es reuneixen a Barcelona per comprovar l’aplicabilitat de la seva recerca en les consultes

Logotip IDIAP Jordi GolEls propers 21 i 22 d’abril al CosmoCaixa de Barcelona es celebrarà la X Jornada de l’IDIAP Jordi Gol que coincideix amb el seu 20è aniversari. La trobada permetrà que diversos experts, grups de recerca i investigadors de l’Atenció Primària mostrin els resultats obtinguts, la utilitat i l’ impacte de la recerca així com la seva aplicabilitat a les consultes del primer nivell assistencial. Per això les taules de debat giraran entorn als resultats i impacte de la recerca en diabetis, estils de vida, o malalties cardiovasculars, entre d’altres.

A més, es comptarà amb la presència del Dr. Paul Wallace, professor emèrit a la University College de Londres. El Dr. Wallace ha centrat la seva investigació fonamentalment en la identificació i maneig dels pacients amb patrons de consum de risc d’alcohol, i de fet va ser pioner en aquests estudis a la Gran Bretanya, obrint la porta a posteriors recerques sobre el paper clau de la detecció i intervenció breu en consulta per a solucionar problemes d’alcohol. Actualment està centrat en investigar com a través de les noves tecnologies podem fer intervencions en persones amb problemes d’alcohol.

A la Jornada també hi assistirà el Director de l’Institut de Salut Carlos III de Madrid, el Dr. Jesús Fernández Crespo, que farà la conferencia inaugural sobre La investigación en Atención Primaria.

Programa de la X Jornada de l’IDIAP Jordi Gol.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.