Rafael Gràcia, nou gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona


Rafael GràciaLa Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat Rafael Gràcia Escoriza nou gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona. Gràcia substitueix en el càrrec Pere Montserrat. La directora gerent de l’ICS, Candela Calle, acompanyada del nou equip directiu corporatiu, ha presentat avui el Dr. Gràcia als professionals de l’Hospital Joan XXIII i de l’Atenció Primària Camp de Tarragona.

Rafael Gràcia (Barcelona, 1958) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, màster en gestió hospitalària per ESADE, diplomat en administració i direcció d’hospitals per ADA i màster en bioètica per l’Institut Borja de Bioètica.

Des de l’any 2011, Gràcia ha estat director d’atenció primària de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS i codirector del Projecte del sistema d’informació de costos hospitals-atenció primària. Des de l’any 2008 fins al 2011, va ser director gerent de l’Hospital de Girona Doctor Josep Trueta, centre del qual havia ocupat el càrrec de director mèdic de 2004 a 2008. Entre els anys 2006 i 2010 va coordinar el Projecte d’implantació del sistema d’informació dels hospitals de l’ICS. Anteriorment, havia ocupat càrrecs de responsabilitat a Althaia Xarxa Assistencial.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.