El conseller de Salut visita el CAP Sant Roc i l’Hospital Germans Trias

Sant RocEl conseller de Salut, Antoni Comín, ha realitzat al llarg del dia d’avui una visita a diferents centres sanitaris de Badalona: el Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Roc i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol -gestionats per l’ICS- i l’Institut Gutttmann.

La jornada ha arrencat a primera hora del matí amb una visita a les instal·lacions del CAP Sant Roc i una posterior reunió amb professionals del centre.

Després, Comín s’ha traslladat a l’Institut Guttmann on s’ha reunit amb membres del Patronat, del Consell Social i de Participació i de l’equip directiu d’aquest centre especialitzat en neurorehabilitació. Seguidament, ha rebut el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com la consellera de Treball, Dolors Bassa i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, amb qui s’ha reunit i ha visitat diferents instal·lacions del centre.

Sala d'actes Hospital Germans TriasFinalment, el titular de Salut ha visitat l’Hospital Germans Trias, on s’ha reunit amb el Comité de Direcció del centre i amb representants de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), del Banc de Sang i Teixits (BST), de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) i de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP), així com amb les juntes Facultativa, la Clínica i d’Infermeria, així com amb la Junta de Personal de l’hospital.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.