El projecte RETIPROGRAM de l’IISPV participa en la Fira Recerca en Directe’16

museo_1La Fira Recerca en Directe, organitzada pel Parc Científic de Barcelona en el marc del programa “Investigació en societat” i impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Barcelona, és una exposició dels projectes més actuals i punters que es duen a terme en centres i instituts de recerca de Catalunya. Es tracta d’una bona oportunitat perquè els visitants puguin conversar amb investigadors d’àmbits molt diversos i resoldre enigmes científics mitjançant l’experimentació amb els aparells de recerca amb què es duen a terme els projectes d’investigació.L’espai del CosmoCaixa acull, del 6 al 9 d’abril, dotze equips científics de diverses disciplines i institucions, una de les quals és l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) amb el projecte RETIPROGRAM.

L’estudi multidisciplinari RETIPROGRAM està liderat pel Grup de recerca en Oftalmologia – HUSJR- IISPV del Dr. Pere Romero i compta amb la participació del Grup de recerca ITAKA (Tecnologies Intel·ligents per a la Gestió Avançada del Coneixement) del doctors Antoni Moreno i Aïda Valls i el Grup de recerca IRCV (Robòtica i Visió Intel·ligents) del Domènec Puig, ambdós de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest treball proposa l’ús de tècniques d’Intel·ligència Artificial i Visió per Computador per construir sistemes que classifiquin els pacients segons el seu risc de desenvolupar la malaltia retinopatia diabètica.

Dies i horaris per a les ESCOLES: 6, 7 i 8 d’abril.
Entrada gratuïta. Aforament limitat. Reserva: difusiociencia@pcb.ub.cat
Dies i horaris per al PÚBLIC GENERAL: 9 d’abril.
Visita inclosa amb l’entrada al CosmoCaixa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.