La plantilla de l’ICS augmenta un 1,6% durant el 2015

_16_3597La voluntat de la nova direcció gerència de l’Institut Català de la Salut és continuar estabilitzant la plantilla, el màxim possible, amb la millora de la situació contractual de personal eventual de llarga durada amb contractes d’interinitat. En total s’han fet durant el 2014 i el 2105 un total de 5.702 nomenaments d’interins, 862 més dels previstos per a aquest període. Aquests contractes d’interinitat són una fórmula d’estabilitat per donar resposta a les necessitats dels centres. Gràcies a les noves contractacions, la plantilla de l’ICS s’ha incrementat en un 1,6% respecte el 2014.

A data de 31 de desembre de 2015, la plantilla total de l’ICS era de 35.323 persones, entre personal fix, interí i eventual. El 88% de la plantilla, treballadors fixes i interins, té unes condicions contractuals estables. La resta, un 12%, són personal eventual destinat a donar resposta amb les necessitats assistencials dels centres. A més, també hi havia un total de 1.330 de treballadors amb contractes de substitució.

La direcció gerència també té el compromís de promoure noves convocatòries d’oferta pública de treball, amb el màxim de places possible, complint amb la normativa vigent.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.