El Govern designa els nous membres del Consell d’Administració

IMG_0822El Govern de la Generalitat ha designat els nous membres del Consell d’Administració de l’ICS. En total, s’incorporen a l’òrgan superior de govern i direcció de l’ICS un total de tretze professionals de diferents àmbits, inclòs el nou president, David Elvira.

Són Salvador Maluquer Amorós, director de l’Àrea de Recursos Econòmics del Servei Català de la Salut; Josep Ma. Argimon Pallàs, subdirector del Servei Català de la Salut; Mireia Subirana Casacuberta, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i directora de Cures del Consoci Hospitalari de Vic; Anna Tarrach i Colls, directora general de Pressupostos al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda; Adrià Comella i Carnicé, secretari general del Departament de Justícia; Albert Castellanos Maduell, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda; Dolors Forés García, cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional del CAP Cornellà de l’ICS Metropolitana Sud; Albert Serra Martín, secretari general del Departament de Salut; Joan Ramon Ruiz Nogueras, director general de Protecció Social del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; Dolors Rusinés i Bonet, coordinadora de les polítiques públiques per a l’estat del benestar, al Departament de la Presidència; Xavier Rodríguez i Guasch, director de Serveis del Departament de Salut i Maria Dolores Navarro Rubio, professora responsable de l’Àrea d’Epidemiologia i Salut Pública de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Universitat Internacional de Catalunya, UIC).

El Consell d’Administració el presideix David Elvira i està format per un total de 22 membres procedents de l’àmbit sanitari i de diferents departaments de la Generalitat, d’organitzacions sindicals i d’entitats associatives d’ens locals. Aquest Consell té encomanada la funció de  dur a terme la planificació estratègica de l’organització, per tal de dirigir-ne les actuacions i d’exercir el control superior de la seva gestió.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.