Presentació del nou Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari

campus vall d'hebronL’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) formalitzen, a través del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari, una nova forma de treballar i de fer, on la recerca, la docència i la pràctica clínica caminen plegades en una mateixa direcció, per unir esforços i créixer I seR més útils, més productius i més efectius. Les quatre institucions consideren que el coneixement és bàsic i s’ha de compartir de la manera més endreçada possible. A l’acte de presentació, el conseller de Salut, Toni Comín, ha assegurat que el projecte “Campus ja és una xarxa”, i Vall d’Hebron, “el buc insígnia” de la sanitat catalana.   El gerent de l’Hospital Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, acompanyat pel director del VHIR, el Dr. Joan X. Comella, el director del VHIO, el Dr. Josep Tabernero, i el director del Cemcat, el Dr. Xavier Montalban, ha explicat que el Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari és la “forma de potenciar el talent, cal sumar esforços per ser encara millors”. “Fa molts anys que som aquí, ens coneixem molt i és una gran oportunitat per deixar de ser compartiments separats i reforçar-nos i integrar-nos com a campus hospitalari”. Un projecte per atreure “més excel·lència i motivar els professionals encara més”.

Tomàs Molina entrevista Josep Roca 

La presentació del nou Campus ha precedit un dels actes principals del 60 aniversari de l’Hospital Vall d’Hebron, l’entrevista que el meteoròleg de TV3 i divulgador científic, Tomàs Molina, ha fet al copropietari i sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca. Dues personalitats que comparteixen la recepta del nou projecte de l’Hospital, el VHIR, el VHIO i el Cemcat, assolir l’excel·lència i el lideratge mundial mitjançant la suma de sinergies i el treball en equip al servei de les persones.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.