Dues metgesses de l’ASSIR Mataró i Maresme participen en un documental sobre el feminisme a Mataró

Documental dones Mataró ASSIRDues metgesses del Servei d’Atenció Sexual i Reproductiva (ASSIR) Mataró-Maresme intervenen en un documental que parla sobre el moviment feminista durant la Transició a la ciutat de Mataró. Es tracta de la ginecòloga de l’ASSIR Hildegard Mausbach i de la coordinadora del mateix servei, Teresa Gómez. El vídeo ha estat realitzat per la historiadora mataronina Lluïsa del Río, i es projectarà el dissabte 12 de març, a les 17.30 hores, a la sala d’exposicions Can Palauet de la capital del Maresme. El documental s’emmarca dins dels actes organitzats per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Mataró.

El reportatge, que porta com a títol De les laietanes a les pioneres. El feminisme a la transició a Mataró, inclou imatges de l’activitat que es du a terme a l’ASSIR, la realització d’una ecografia en una consulta, una sessió amb professionals de l’Hospital de Mataró i un taller de ioga per a embarassades.

A més de la projecció del documental, l’Ajuntament de Mataró ha organitzat altres activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones, durant tota aquesta setmana, com tallers, xerrades, projeccions de cinema, obres de teatre i programes especials de ràdio.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.