El CAP Sud de Sabadell inaugura l’exposició Maniobres d’Evasió

Una de les fotografies que es poden veure a l'exposició.

Una de les fotografies que es poden veure a l’exposició.

El projecte ha consistit en la formació d’un grup de treball conformat per professionals de l’EAP, associacions de veïns i artistes amb qui s’ha creat un taller d’art comunitari adreçat a la gent gran del barri amb risc d’aïllament social. L’objectiu principal ha estat vincular les pràctiques artístiques als centres sanitaris i veure de quina manera els usuaris se’n poden beneficiar.  A la vegada, es pretenia reactivar aquelles persones que es trobaven més soles en les seves llars com també remarcar la importància de la socialització en la salut mental.

Els tallers es van fer durant els mesos d’octubre i novembre a la Biblioteca del centre d’atenció primària Sud. Es va treballar a través de la poesia, la narrativa de vivències personals, la performance, la música i la gastronomia entre altres. Durant les sessions es tractaven diferents temes de manera lliure, com ara la memòria, les vivències personals i els sentiments universals que les conformen.

L’exposició s’inaugurarà el 7 de març a les 5 de la tarda al CAP Sud, on estarà instal·lada fins al dia 18. Després es traslladarà al CAP Creu de Barberà, on s’estarà fins el 4 d’abril.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.