L’Oncolliga fa el lliurament, un any més, de dos xecs per poder adquirir nou equipament mèdic contra el càncer

Una flor per a un projecte 2015La Fundació Oncolliga Lleida, en el marc de la campanya Una flor per a un projecte va recollir l’any passat 30.000 € que, entre d’altres inversions, destina a la lluita contra el càncer, ja sigui en investigació o en equipaments per diagnosticar-lo o tractar-lo.

En aquesta ocasió la donació ha permès adquirir un electrocoagulador d’argó plasma per al Servei de Pneumologia, valorat en 22.000 €, i una torre d’endoscòpia digestiva, valorada en 38.000 €, dels quals l’Oncolliga n’ha aportat 12.000 €. El primer garanteix un abordatge dels tumors bronquials que evita hemorràgies; el segon, complementa el cribratge del càncer de còlon rectal.

L’acte de lliurament es va celebrar a l’Arnau, amb la presència del delegat de salut, la directora de centre i els responsables dels serveis de Pneumologia i Aparell Digestiu de l’Arnau, els doctors Barbé i Reñé, a més de voluntaris i  responsables de l’Oncolliga a les comarques de Lleida.

L’Oncolliga és una fundació destinada a l’atenció psicosocial de les persones diagnosticades d’una malaltia oncològica i de la seva família durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.