L’IISPV organitza la primera edició del Curs de controvèrsies en el maneig locoregional del càncer de mama

logo_h1Aquest divendres dia 26 de febrer 2016, tindrà lloc a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus el “I Curs sobre Controvèrsies en el Maneig Locoregional del Càncer de Mama“, organitzat per professionals del mateix centre i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Les directores d’aquesta primera edició, les doctores Marta Bonet i Meritxell Arenas (Cap de Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i Investigadora Responsable del Grup de recerca en oncologia radioteràpica), han convocat professionals destacats de la demarcació en els àmbits principalment de l’Oncologia, Ginecologia, Cirurgia, Medicina Nuclear, Anatomia Patològica i Radiologia, que exposaran els seus punts de vista sobre els darrers avenços en el tractament local i regional del càncer de mama.

Aquestes novetats, que estan canviant vertiginosament la pràctica clínica habitual, impliquen de forma multidisciplinar els diferents professionals i especialistes que participen en la presa de decisions i tractament d’aquestes pacients. En aquest curs, tots aquests professionals compartiran els seus coneixements dirigits a millorar el diagnòstic, el tractament local, els resultats del tractament oncològic (particularment a la malaltia en estadis inicials), i a reduir els efectes secundaris a llarg terme que es deriven dels tractaments quirúrgics, sistèmics i radioteràpics per al càncer de mama. Tot i que a Catalunya es realitzen altres cursos i jornades de gran qualitat al voltant del càncer de mama, aquest és el primer a fer-ho des d’un abordatge exclusivament locoregional i que aplega multidisciplinàriament els professionals especialistes en aquest àmbit.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.