La retribució d’una hora de guàrdia d’especialista facultatiu de l’ICS és de 24,03 euros els dies laborables i 27,15 euros, els dissabtes i festius

En relació amb l’article publicat en data 10 de febrer a El Periódico de Catalunya, l’Institut Català de la Salut (ICS) vol fer les següents puntualitzacions:

Actualment, l’organització compta amb uns 290 facultatius especialistes de reforç. Aquest tipus de contractació ve motivada per poder donar resposta a les necessitats assistencials de cada centre. Aquesta xifra representa el 9,26% del total facultatius especialistes dels vuit hospitals de l’ICS, que són 3.134. El 90,74% restant dels facultatius són fixos i interins i tenen un nomenament estable.

Durant els darrers dos anys, l’ICS ha potenciat l’estabilització de la plantilla en totes les categories professionals i, més concretament, ha consolidat 384 nous interinatges de facultatius especialistes.

Pel que fa a les retribucions dels facultatius especialistes de reforç, el preu establert per a tot l’ICS d’una guàrdia en dia laborable és de 24,03 euros l’hora i, en dissabtes i festius, 27,15 euros l’hora. El salari mensual d’un facultatiu especialista oscil·la entre els 2.200,84 i 2.849,99 euros al mes, en funció de si és jornada completa i sense comptar ni complements personals ni guàrdies realitzades.

Podeu consultar les retribucions del personal estatutari de l’ICS en aquest enllaç.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director, Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.