El CAP de Vilassar de Mar inaugura l’exposició Cuida’t les dents

Sin títuloDurant el mes de febrer, les escoles de Vilassar de Mar podran visitar al Centre d’Atenció Primària Doctor Guillermo Masriera l’exposició “Cuida’t les dents”, realitzada per la Diputació de Barcelona, en què es dóna a conèixer la importància que té la salut bucodental per prevenir malalties. Durant la visita a la mostra, els alumnes també podran participar en diverses activitats a càrrec de professionals del CAP. La promoció d’hàbits saludables entre els infants és fonamental per a la conservació de les dents i de la boca durant tota la vida.

A través de dos personatges -la Bruna i el Martí-, l’exposició permet descobrir als més menuts com són les dents, quina funció fan, què provoca les càries i com es poden prevenir. Gairebé tres de cada quatre nens tenen càries, cosa que converteix aquesta malaltia en un problema de salut molt important.

L’exposició i les activitats que tindran lloc al CAP de Vilassar de Mar destaquen la importància de raspallar-se les dents després de cada àpat durant dos o tres minuts; de fer servir fil dental i col·lutori; d’evitar els aliments amb massa sucre, greix o sal, i de visitar el dentista un cop l’any.

L’exposició arriba a Vilassar de Mar de la mà de la Comissió d’Estils de Vida Saludables, de la qual formen part l’Ajuntament, els centres educatius del municipi i les seves AMPA i el CAP Doctor Guillermo Masriera i Guardiola, que de forma periòdica organitza activitats per promoure hàbits i estils de vida saludables entre la població.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.