L’ICS organitza una nova sessió del Programa Cívics a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

160202_acte_civics_09Cw

Antoni Juan durant la presentació del Programa Cívics a l’Hospital Vall d’Hebron

El director assistencial de l’Institut Català de la Salut (ICS), Antoni Juan, ha presentat avui el Programa Cívics a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Es tracta de la cinquena sessió de presa de contacte amb els professionals per informar-los sobre la transversalitat d’aquest Programa. Anteriorment, el Cívics s’ha presentat a Terres de l’Ebre, Catalunya Central, Lleida i Girona, amb un notable èxit d’assistència.

A la sessió celebrada a Vall d’Hebron han assistit més de dues-centes persones, entre professionals del centre i de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat, representants d’associacions d’usuaris i d’altres entitats ciutadanes.

El Programa Cívics és una iniciativa de l’ICS, fruit de la participació dels professionals, que situa el ciutadà en el centre de totes les activitats que realitza l’empresa. El Programa es nodreix de la Carta de drets i deures de la ciutadania sobre salut i atenció sanitària i vol ser un referent per a tots els nivells de l’organització.

Properament, es duran a terme altres sessions de presentació del Programa a Tarragona i a les àrees territorials Metropolitana Nord i Metropolitana Sud. A Tarragona, serà el proper 9 de febrer al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona (COFT), a les 13 hores. Posteriorment, l’Hospital Germans Trias i Pujol acollirà una nova reunió dirigida a tots els professionals del centre hospitalari i de l’atenció primària Metropolitana Nord.  Es durà a terme el 10 de febrer a la sala d’actes de l’Hospital a les 13 hores. Finalment, l’Hospital de Bellvitge acollirà la trobada dirigida a professionals de l’àrea Metropolitana Sud, el proper 18 de febrer a les 13 hores, també a la sala d’actes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.