L’ICS publica la llista provisional d’admesos i exclosos en el concurs d’oferta pública 2015

PICTO_C5L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat la llista provisional de persones admeses i excloses per participar en la Convocatòria 2015, per a la cobertura de diferents categories a l’ICS: facultatiu especialista en medicina familiar i comunitària, facultatiu especialista en pediatria, llevadora, infermeria, auxiliar d’infermeria, auxiliar administratiu i zelador.Les persones excloses disposen d’un termini que finalitza el 9 de febrer, per presentar les al·legacions que considerin amb l’objectiu d’esmenar els defectes que consten en la inscripció i els requisits que motiven l’exclusió (base 6.1 de les bases generals).

Les al·legacions es podran presentar en els registres del Centre Corporatiu (Gran Via de les Corts Catalanes, 587) i en els registres de les gerències territorials, institucions hospitalàries i àmbits d’atenció primària de l’ICS, i en qualsevol registre, d’acord amb l’art 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 d’octubre (base 1.10 de les bases generals).

Consulteu la llista la relació provisional de les persones admeses i excloses a l’apartat de selecció del web de l’ICS,

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.