El Centre d’Atenció Primària La Cruïlla de Lliçà d’Amunt fa tasques de manteniment

El sistema de ventilació i de climatització del CAP La Cruïlla serà revisat a fons totalment per fer-hi una neteja exhaustiva, inclosa dins dels processos regulars de manteniment de les instal·lacions. Per preservar la seguretat de les persones, el centre estarà tancat durant els quatre dies que duraran les tasques de neteja: 28, 29, 30 i 31 de gener.

Les visites que hi havia programades per a aquests dies ja han estat redirigides  als CAP de Lliçà de Vall, de Santa Eulàlia de Ronçana i de Bigues i Riells. Tots els usuaris que tenien cita ja han estat avisats que els atendran el mateix dia, a la mateixa hora i els mateixos professionals que tenien previstos, però en el centre alternatiu.

L’atenció urgent de matins i tardes es farà dijous 28 i divendres 29  als CAP Santa Eulàlia de Ronçana i de Lliçà de Vall.

L’atenció urgent de nits (dijous 28 i divendres 29, de 21 a 24h.) i cap de setmana (dissabte 30 i diumenge 31, de 8 a 24h.) es farà al CAP Lliçà de Vall.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.