L’artista Cesc Grané celebra un taller per als infants hospitalitzats a l’Arnau

IMG_3674Un cop més l’artista i il·lustrador Cesc Grané col·labora amb l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per dur a terme una nova activitat. Es tracta de dos tallers, un que va tenir lloc ahir a la sala de jocs de Pediatria i l’altre que es durà a terme demà, a partir de les 16.30 h de la tarda, a la sala d’espera de l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital. Els tallers donen als més petits la possibilitat de conèixer els personatges més divertits creats per Cesc Grané i que tant ells com les seves famílies puguin dissenyar el seu propi personatge adhesiu.

Aquesta activitat forma part de la clausura, que tindrà lloc el 24 de gener de 2016, de l’exposició de Cesc Grané “Making Friends” que es pot veure al Centre d’Art La Panera, on l’artista ha fet una selecció dels personatges més representatius del seu treball. L’activitat és una extensió en forma d’intervenció permanent a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que ha titulat “Amics de pas” i que es du a terme des del passat mes d’octubre de 2015.

Per a l’activitat a l’Hospital, l’artista va partir de quatre temes: l’espai, el mar, el cel i el bosc, que li han servit de teló de fons per fer-hi una incursió amb la seva particular iconografia formada per personatges singulars, mitjançant els quals vol convidar l’espectador a imaginar móns fantàstics i divertits, pensats expressament per a quatre zones de l’Hospital que tenen com a característica comuna l’atenció als infants: Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia, Urgències Pediàtriques, i Consultes Externes de Ginecologia i Pediatria.

Aquest projecte s’emmarca en el programa Art contemporani a l’hospital, que pretén consolidar la col·laboració entre el Centre d’Art La Panera i els centres hospitalaris de la ciutat de Lleida amb la intenció que la cultura artística trobi un lloc a l’hospital per establir un nexe d’unió i d’intercanvi entre l’hospital i la societat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.