La Guàrdia Urbana de Lleida visita l’Aula Hospitalària de l’Arnau

hospital arnauAmb l’objectiu de treballar l’educació viària, l’Aula Hospitalària de l’Arnau se suma a la iniciativa de la Guàrdia Urbana d’acostar la seva feina i el material que utilitza als més petits i les seves famílies. Aquesta activitat està emmarcada en l’extens Programa d’educació viària que la Guàrdia Urbana implementa cada curs als centres educatius de la ciutat inclosos en el programa educatiu municipal “Educació a l’abast”, del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida. Per això, agents de la Guàrdia Urbana es desplaçaran a l’Aula per explicar als infants què és la seguretat viària i quin ha de ser el comportament dels vianants i habitants de la ciutat. A més, els nens i nenes ingressats podran conèixer el funcionament del cos de seguretat, l’uniforme, les eines de treball i la manera com prevenen els accidents. Com a element destacat, els agents de la Guàrdia Urbana portaran una moto a l’Aula, perquè els més petits la puguin veure.

Aquesta activitat —que es realitzarà a l’Aula Hospitalària demà, dia 19 de gener de 2016, a les 11 h— té el suport de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i les Polítiques per al Civisme i Igualtat, i de la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, i, també, la col·laboració principal del Programa d’educació viària de la Fundación Mapfre.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.