Els CAP de Barcelona de l’ICS col·laboren en la campanya solidària de recollida de joguines per als infants de la ciutat

campanya-joguines-solidaries_CAP-Barcelona_APBCN_2015Més d’una desena de centres d’atenció primària (CAP) de Barcelona ciutat gestionats per l’ICS s’han unit per participar en la campanya solidària de recollida de joguines noves “Cap nen sense joguina”, que distribuiran els Reis Mags d’Orient entre la població infantil més vulnerable de casa nostra.

Cada un dels CAP que participen en aquesta campanya ha habilitat un punt de recollida en un lloc ben visible del centre i ha conscienciat professionals i ciutadania per aconseguir joguines, que siguin noves i que reuneixin totes les mesures de seguretat per als infants, perquè les famílies amb dificultats econòmiques també puguin rebre els regals de Ses Majestats els Reis Mags.

En aquesta campanya participen set centres d’atenció primària de Barcelona –els CAP Numància, Bordeta-Magòria, Ramon Turró, Chafarinas, Rio de Janeiro, Pare Claret i l’EAP Congrés del CAP Maragall–, i cinc grans línies d’atenció pediàtrica –les dels CAP La Marina, Maragall, Drassanes i els CAPI Barcelona Esquerre i Casernes– de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS. Qualsevol persona es pot adreçar a aquests centres per col·laborar en la campanya, encara que no en sigui usuària, tots els dies laborables de 8 a 20 h fins al 4 de gener de 2016.

L’Associació Cívica La Nau és una entitat sense ànim de lucre que lluita contra la pobresa i l’exclusió social donant suport a persones i famílies amb dificultats econòmiques, laborals o socials del nostre entorn. La seva activitat principal és la redistribució de roba i de productes de neteja i higiene, entre d’altres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.