Els hospitals de l’ICS participen en la Marató de Donants de Sang 2.0

sort_donar_sang_catEls hospitals Vall d’Hebron, Bellvitge, Germans Trias, Josep Trueta, Arnau de Vilanova, Joan XXIII i Verge de la Cinta, gestionats per l’ICS, participaran en la Marató de Donants de Sang 2.0 del 15 al 22 de gener. Amb aquesta campanya. organitzada per l’empresa pública Banc de Sang i Teixits (BST), es pretén recuperar les reserves de sang després de les Festes de Nadal, que és el moment en què estan més baixes.

En aquesta tercera edició de la Marató 2.0 hi haurà un equip de més de quaranta ambaixadors. Es tracta de persones que han necessitat sang en algun moment i que dinamitzaran l’esdeveniment a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #MaratoDonantsCAT. Al web donarsang.gencat.cat ja es pot reservar hora per donar sang i es pot compartir el missatge de la campanya a les xarxes socials.

La Marató de Donants de Sang 2.0 va néixer l’any 2013 amb l’objectiu d’implicar tant a les persones donants com a les persones que, pel motiu que sigui, no poden donar sang però poden contribuir a difondre la campanya i mobilitzar més gent a participar-hi.

A banda dels set hospitals de l’ICS que disposen de banc de sang, es pot donar sang als punts fixos de recollida dels hospitals Clínic, Sant Pau, Sant Joan de Déu de Manresa, Mútua de Terrassa, Sant Joan de Reus, Moisès Broggi de Sant Joan Despí, Sant Camil, Mataró, General de Catalunya i General de Granollers. A més, BST instal·larà una unitat mòbil a la Plaça Catalunya de Barcelona, davant de l’edifici del Triangle.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.