L’Aula Hospitalària de l’Hospital Arnau de Vilanova organitza activitats nadalenques per als més petits

la peña del barçaCom ja és tradició, l’Aula Hospitalària de l’Arnau organitza un seguit d’activitats per celebrar les festes de Nadal amb els nens i nenes ingressats en aquestes festes.

L’espai de l’aula acull cada dia activitats com ara sessions de màgia, visites d’escoles de Lleida, decoració de l’espai, manualitats, cagar el tió… per tal que els més petits puguin sentir-se al més possible com a casa en aquestes festes, envoltats de motius nadalencs i d’activitats diverses.

la peña del barL’Aula Hospitalària de l’Arnau organitza activitats durant tot l’any, i sobretot en les èpoques més significatives, per treballar la integració i la sensibilització dels infants ingressats i les seves famílies. D’aquesta manera, a més els nens i nenes perden mínimament el ritme escolar i poden continuar amb activitats educatives que també es realitzen a les escoles ordinàries.

Com ja és tradició, l’Aula Hospitalària de l’Arnau organitza un seguit d’activitats per celebrar les festes de Nadal amb els nens i nenes ingressats en aquestes festes.

màgia a l'aulaL’espai de l’aula acull cada dia activitats com ara sessions de màgia, visites d’escoles de Lleida, decoració de l’espai, manualitats, cagar el tió… per tal que els més petits puguin sentir-se al més possible com a casa en aquestes festes, envoltats de motius nadalencs i d’activitats diverses.

L’Aula Hospitalària de l’Arnau organitza activitats durant tot l’any, i sobretot en les èpoques més significatives, per treballar la integració i la sensibilització dels infants ingressats i les seves famílies. D’aquesta manera, a més els nens i nenes perden mínimament el ritme escolar i poden continuar amb activitats educatives que també es realitzen a les escoles ordinàries.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.