La Dra. Mònica Bulló de la Unitat de Nutrició Humana URV-IISPV coordina el projecte FERTINUTS

Quantitat i qualitat. Aquests són els paràmetres que s’analitzen a l’estudi Fertinuts, un treball de recerca que ja ha començat i que es durà a terme durant els dos propers anys, tant a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i a la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV -que coordina el projecte amb la doctora Mònica Bulló com a investigadora principal-, com a la UAB.

En total es necessiten 100 voluntaris d’entre 18 i 35 anys als que s’analitza l’esperma a l’inici de l’estudi i al final, quan hagin passat tres mesos consumint 60 grams diaris d’una barreja d’ametlles, avellanes i nous. Una part dels voluntaris consumiran fruita seca i l’altra no ho farà, per poder comprovar els efectes amb un grup control. El consum de fruita seca i el seguiment serà de 14 setmanes, que coincideix amb dos cicles espermàtics (cada cicle és de 42 dies).

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.