L’Ajuntament de Tarragona acull la presentació del projecte “Art solidari. Maternitat amb esperança”

Páginas desdeArt Solidari_Matres Mundi 2015Dimecres, 16 de desembre, l’Ajuntament acull la presentació d’“Art Solidari. Maternitat amb esperança” que organitza l’ONG Matres Mundi i ASSIR (Atenció de la Salut Sexual i Reproductiva Camp de Tarragona de l’ICS amb la col·laboració del consistori tarragoní. L’acte començarà a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes amb una presentació del projecte Casa Maternal La Lumiere 2 que l’ONG desenvolupa a Nemba (Ruanda ) i, a continuació, s’inaugurarà l’exposició al Pati Jaume I. Es tracta d’una mostra formada per les obres de 31 artistes del col·lectiu Grupdart.cat que es podran adquirir i una part dels beneficis es destinaran al finançament del projecte de Matres Mundi.

L’acte comptarà amb la presència de Francesc Fargas, obstreta-ginecòleg director de l’ASSIR de l’ICS Camp de Tarragona; Susana Abajo llevadora coordinadora d’ASSIR; Josep Aragonès del Grupdart.cat i Dolors Chacon, secretària general de ONG Matres-Mundi.

L’ONG treballa a Ruanda impulsant accions per afavorir la disminució de la morbimortalitat materno-infantil, a l’octubre de 2014 va inaugurar la llar maternal “La Lumiere 2” a l’Hospital de Nemba per acollir a les dones gestants sense recursos i amb risc. Ara Matres Mundi vol millorar el control de les dones a l’embaràs i al postpart i, per això, ha iniciat aquesta acció solidària per recollir fons que permetin dotar de material els centres de salut i també realitzar formació als professionals sanitaris.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.