Els resultats de les convocatòries d’oposició de 2015 no faran baixar la puntuació de la borsa de treball de cap professional de l’ICS

Logo ICSEls resultats de les convocatòries d’oferta pública 2015 de l’Institut Català de la Salut (ICS) no farà baixar la nota de cap professional a la borsa de treball. Aquesta circumstància s’aplicarà tant a les persones que no superin el procés i, per tant, no obtinguin nota de suficiència, com a les que no es presentin a la convocatòria. La nota de l’examen formarà part de la puntuació de la borsa de treball si la persona no en disposava amb anterioritat o bé si és superior a la nota que tenia a la borsa.

Aquesta decisió l’ha pres avui la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat, a petició dels sindicats UGT i SATSE, com a entitats signants del Pacte de selecció temporal/borsa de treball. CCOO hi ha donat suport, així com els representants de l’empresa. Els altres dos sindicats representats a la Mesa Sectorial, SMC i CATAC, s’hi han abstingut.

La mesura només s’aplicarà a les convocatòries de 2015 i suposa la modificació del Pacte de Selecció Temporal. La decisió respon a l’excepcionalitat de l’oferta pública de 2015, en què s’ofereixen 340 places, davant de les més de 8.000 places ocupades per professionals interins.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.