Més de 21.000 persones s’han inscrit a l’oferta pública d’ocupació de l’ICS

PICTO_C5Més de 21.000 persones s’han inscrit durant els 20 dies que ha durat el període d’inscripció de l’oferta pública d’ocupació de l’Institut Català de la Salut (ICS). En total s’han convocat 340 llocs de treball, distribuïts de forma proporcional al nombre de places ocupades interinament: 44 places per a facultatiu especialista en medicina familiar i comunitària, 8 per a facultatiu especialista en pediatria, 11 per a llevadora, 136 per a infermeria, 65 per a auxiliar d’infermeria, 55 per a auxiliar administratiu i 21 per a zelador.

Aquestes places estan diferenciades en convocatòries específiques per a cada categoria professional, tal com estipula el Pacte de la Mesa Sectorial de Negociació de la Sanitat sobre l’ordenació i la classificació del personal estatutari de l’ICS de l’any 2007. Per exemple, en el cas d’infermeria, les places s’oferiran en una única convocatòria específica, que podrà incloure places d’hospital i d’atenció primària.

El següent pas, serà la publicació de la llista provisional d’admesos i d’exclosos a partir de la segona quinzena de gener de 2016. La previsió és realitzar la primera prova de la convocatòria durant el segon trimestre del 2016.

L’objectiu de l’ICS és assolir el màxim percentatge d’estabilització de la plantilla amb la cobertura definitiva de llocs de treball. En aquesta mateixa línia, l’ICS té la voluntat de fer concursos oposició sempre que la normativa ho permeti i, també, convocatòries de promoció interna, la primera de les quals serà durant el 2016.

Trobareu tota la informació disponible a l’apartat de selecció del web de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.