L’IDIBELL organitza un concert de Nadal per recollir fons per a la recerca

concert_nadal_imatgeL’acte, que s’organitza amb la complicitat i el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, comptarà amb les actuacions de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Hospitalet, del grup coral 4 18 de l’Escola Elisava, participants en la darrera edició del programa de TV3 Oh Happy Day, i de la Electric-Popkestra de la ciutat, que col·laboraran de forma desinteressada en l’acte benèfic.

Conduit per l’actriu Estel Solé, el primer Concert de Nadal de l’Institut servirà, també, per presentar els objectius de l’IDIBELL als ciutadans, i per donar inici al programa de sensibilització, visualització de la recerca i promoció del mecenatge a l’IDIBELL que la Fundació s’ha proposat engegar en benefici dels seus grups de recerca.

Per assistir al Concert es posen a la venda tickets de donatius al preu de 10 euros a la venda a l’IDIBELL i a ticketea. El mateix dia de l’espectacle, i a partir d’una hora abans de l’inici del concert, també es podran adquirir entrades a les taquilles del Teatre Joventut. A banda d’aquestes petites donacions, l’IDIBELL també posa a disposició de qui ho desitgi donacions de fila zero al preu de 25, 50 o 100 euros.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.