L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili farà controls de glucèmia durant la Cursa solidària per la Marató de TV3

Logo Marató de TV3El Grup d’Investigació en Diabetis i Alteracions Metabòliques Associades de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (DIAMET), liderat pel Dr. Joan Vendrell i la Dra. Sònia Fernández-Veledo, participarà en la IV Cursa solidària per la Marató de TV3 2015.

La investigació de les alteracions metabòliques que es troben a nivell cel·lular, fins a les repercussions generals que poden patir els pacients, són els eixos principals de recerca del grup DIAMET, que té com a finalitat millorar el benestar dels malalts que pateixen diabetis i les complicacions que l’envolten, essent aquest objectiu el tema de la Marató de TV3 2015, centrada enguany en la diabetis i l’obesitat.

Els grup DIAMET tindrà un estand on es podran fer anàlisis de glucèmia (anàlisi de sucre al dit) a tots aquells que vulguin. La localització de l’estand és al final de la cursa (més informació sobre la cursa).

El Grup de recerca està vinculat assistencialment al Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, i a la Unitat Funcional d’Endocrinologia i Nutrició del conveni de cooperació en matèria de salut del sector sanitari Tarragonès-Baix Penedès, TGN Salut Aliança Estratègica, essent el responsable d’ambdues el Dr. Joan J. Vendrell Ortega.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.