Les consultes del Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva tornen al CAP Horta aquest dilluns 30 de novembre

Les consultes del Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del Centre d’Atenció Primària (CAP) Horta recuperen l’activitat habitual a les instal·lacions d’aquest centre des d’aquest dilluns 30 de novembre.

Recordem que el 28 d’octubre es va tancar l’accés al CAP Horta a causa del despreniment d’una part de l’arcada situada davant de la façana del centre. Des d’aleshores i fins al 16 de novembre, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS va distribuir els punts d’atenció programada dels usuaris del CAP Horta a d’altres cinc centres de la zona i a les consultes d’especialistes de l’Hospital Vall d’Hebron.

El 16 de novembre, un cop instal·lades totes les mesures de seguretat necessàries, el centre va tornar a la seva activitat assistencial normal. Només faltava el retorn al CAP Horta de les consultes de l’ASSIR, que durant aquest temps s’havien traslladat a la 5a planta del CAP Sant Andreu. Finalment, aquest dilluns 30 de novembre, aquest servei tornarà a visitar amb normalitat al CAP Horta.

Per a més informació, els usuaris poden contactar amb el 061 CatSalut Respon.

L’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS vol agrair novament la comprensió i la col·laboració de tots els usuaris i professionals afectats.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.