L’atenció primària de Lleida i l’Agència de Salut Pública organitzen conjuntament la XIII Jornada d’Immunitzacions per a Professionals Sanitaris

La Direcció d’Atenció Primària de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida i l’Agència de Salut Pública de Catalunya organitzen la XIII Jornada d’Immunitzacions per a Professionals Sanitaris. L’edició d’aquest any, que tindrà lloc el dia 27 de novembre de 2015 a la Llotja de Lleida, se centra en com comuniquen els professionals de la salut la informació referent a la vacunació, tant a altres professionals com als ciutadans. A l’activitat hi assistiran professionals d’alt nivell de diferents disciplines.

Algunes de les qüestions que s’abordaran en la Jornada són l’accessibilitat a la informació científica sobre la matèria, el coneixement dels professionals sobre els beneficis d’administrar vacunes i la difusió d’aquesta informació als ciutadans de manera entenedora.

L’activitat també servirà per actualitzar els coneixements sobre vacunació de persones amb immunosupressió i per donar informació sobre les noves vacunes i les properes modificacions en el calendari sistemàtic.

Finalment, els assistents podran veure les noves càpsules informatives, que ofereixen consells per vacunar de manera correcta, i participar en un taller pràctic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.