El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) se suma a les accions del Giving Tuesday amb tallers científics i festa a L’illa Diagonal

leucemia#GivingTuesday, el moviment global de solidaritat, se celebrarà per primera vegada a Catalunya el pròxim dimarts dia 1 de desembre. Està promogut per 19 organitzacions no governamentals, d’entre elles el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i entitats socials amb l’objectiu de fomentar l’acció de donar a través del voluntariat o donacions a més de 180 projectes inscrits a http://www.givingtuesday.cat. El moviment és una crida a la societat més enllà de les campanyes de Nadal i té el seu origen als Estats Units.

El lema de la campanya del VHIR al web de #GivingTuesday és Apadrina a un jove investigador. Inverteix en salut, inverteix en vida. Els diners que es recaptin a través d’aquesta iniciativa es destinaran al Programa de beques predoctorals per a la formació de joves investigadors.

El VHIR a l’Illa Diagonal

El divendres 27 de novembre de 16h a 19h, el VHIR realitzarà un acte de la campanya al centre comercial l’Illa Diagonal de Barcelona amb diferents accions divulgatives, gratuïtes i obertes a tothom: música, tallers científics a càrrec dels investigadors del grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia, accions de sensibilització per animar a més persones a unir-se als ja més de 1.200 Amics de la recerca a Vall d’Hebron. A més a més, des de les 12 del migdia hi haurà captadors al centre comercial, informant sobre la possibilitat de ser Amic del VHIR. L’esdeveniment a l’Illa Diagonal coincideix amb el conegut com Black Friday, un dia de consum, una bona oportunitat per conscienciar a tothom de donar per la recerca.

Agenda

Dia: divendres 27 de novembre
Horari: de les 16.00 a les 19.00 hores.
Lloc: planta 1 de L’Illa Diagonal

Tallers científics

El cos humà
Construeix una molècula d’ADN amb llaminadures
Extracció d’ADN d’un tomàquet

Taula informativa

Què fem al VHIR
Fes-te “Amic de Vall d’Hebron”

Fes suport a la Recerca

Venda de samarretes, gorres, tasses i bosses del VHIR amb missatges compromesos i solidaris

Fes-te una foto amb la bata d’investigador del VHIR

Coneix la Vhir, la nostra mascota

Actuació musical

16.30-17.00 Actuació de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron al vestíbul de l’AC Hotel Diagonal l’Illa, a una de les entrades del centre comercial.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.