L’Hospital Universitari Joan XXIII estrena el nou Laboratori Clínic Territorial en una àrea unificada d’uns 900 metres quadrats

FotoEdificiNouLaboratori191115

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha estrenat la nova àrea del Laboratori Territorial, com a part d’un projecte que es va iniciar l’any 2014. El Laboratori Clínic ICS Camp de Tarragona ha traslladat quasi totes les dependències a un espai central ubicat a la planta semisoterrani del nou edifici construït a l’entrada del parc sanitari Joan XXIII. L’única secció que no s’hi ha traslladat és la del laboratori d’Urgènciesque ho farà en una segona fase molt propera.

El nou laboratori ocupa una superfície d’uns 900 metres quadrats de nova construcció on s’han instal·lat totes les seccions que hi havia repartides entre els edificis B i D. Disposa d’unes estructures ergonòmiques i adaptades, amb tecnologia renovada, que permeten augmentar l’activitat amb una major eficiència dels recursos i oferir un millor servei.

El Laboratori Clínic ICS Camp de Tarragona dóna servei integral a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital Sociosanitari Francolí, els centres d’atenció primària de l’ICS, els equips bàsics d’atenció social, i també a altres proveïdors com el Centre Penitenciari, l’Institut Pere Mata i les residències de la tercera edat. A més, actua com a laboratori de referència del Pius Hospital de Valls i de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Aquest laboratori integrat disposa d’una cartera de serveis extensa i d’alta complexitat que va possibilitar que, l’any 2014, s’hi efectuessin al voltant de 4.500.000 proves analítiques procedents de 430.000 sol·licituds. A més, disposa de la Certificació de Qualitat ISO 900:2008.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.