El CAP El Carmel celebra el seu 25è aniversari amb activitats dirigides als infants i als adults del barri

CAP CARMEL

El CAP El Carmel l’any 1990

El Centre d’Atenció Primària (CAP) El Carmel, de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut, organitza una diada festiva per celebrar el seu 25è aniversari. Les activitats tindran lloc al centre i al barri de 8 h a 20 h, el divendres 20 de novembre.

Aquesta celebració és una aposta més per la salut comunitària, ja que el 80% dels determinants de la salut són socials. Les activitats proposades són molt variades i estan dirigides a diferents grups d’edat per integrar el major nombre possible de perfils socials. D’aquesta manera, es reforça el vincle entre el CAP El Carmel i la comunitat i s’incentiva la interacció, cosa que és clau per fer campanyes de prevenció de la salut efectives. L’atenció primària és la porta d’entrada als serveis sanitaris i és important fomentar una comunicació fluida amb la ciutadania.

La preparació dels actes ha anat a càrrec dels professionals del CAP El Carmel amb l’estreta col·laboració de diferents entitats del districte.

Agenda d’activitats al CAP El Carmel, de 8 h a 20 h

  • Exposició fotogràfica El barri en els darrers anys: exposició de fotografies facilitades per veïns i veïnes, treballadors del CAP i associacions del barri.
  • ‘Així és el meu barri’ A l’àrea de Pediatria, els infants podran dibuixar la seva visió del barri i penjar els seus dibuixos.
  • Què fem per a tu? Què vols que fem? Al final de la planta baixa, s’exposa un mural amb totes aquelles activitats que es realitzen per als usuaris, més enllà de la consulta. Tot just al costat, es troba un espai on es poden proposar noves activitats!

Agenda d’activitats programades de 10 a 18.45 h

  • Gaudim el moviment, de 10 a 11 h, a la terrassa de la Biblioteca Joan Marsé Sessió d’exercici físic amb la col·laboració dels grups del Projecte Gaudim (SalutGym, Supernova, Las hijas de la luna, Los Invencibles, Las chicas Yeyé, Infermeres CAP El Carmel).
  • Ball en línia, de 12 a 12.30 h, a la terrassa de la Biblioteca Joan Marsé Amb la col·laboració de ‘40 p’arriba 40 p’abajo’ (Pla Comunitari- Carmel Amunt).
  • Coral Caysef, de 13 a 14 h, al CAP El Carmel La coral comunitària cantarà havaneres.
  • Sac de rondalles: animalades, de 18 a 18.45 h, aula blava del CAP El Carmel, 2on pis Darrere les cues i els bigotis dels animals s’amaguen històries que podreu conèixer si pareu bé l’orella en aquesta sessió de contes. Humor i amor a parts iguals! A partir de 4 anys. A càrrec d’Esther Pozo, bibliotecària de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.