L’EAP Vic Nord posa en marxa un blog

L’ús de les noves eines digitals vol millorar la comunicació amb els usuaris, donant-los informació i resolent alguns dels seus dubtes més habituals.

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Vic Nord, de l’Institut Català de la Salut, ha posat en marxa un blog a Internet amb l’objectiu de millorar la comunicació entre usuaris i professionals, convertint-lo en una eina de referència al territori per a tot allò que es relaciona amb la salut. D’aquesta manera, l’Equip Vic Nord s’afegeix als altres equips de l’ICS a la Catalunya Central que ja han apostat per les tecnologies de la informació i la comunicació com un mitjà per oferir consells de salut i informació útil a la població.

El nou blog es pot consultar a l’adreça: www.ics.gencat.cat/blog/eapvicnord A través del portal, els usuaris trobaran informació concreta d’aquest EAP, un equip de professionals que dóna servei a l’Àrea Bàsica de Salut de Vic Nord, situat al CAP Osona i al consultori local de Gurb. Podran consultar-hi les dades de contacte i la ubicació dels centres assistencials, els punts d’atenció continuada (fora de l’horari d’obertura del CAP), i altres serveis d’interès, o trobar-hi informació sobre com demanar hora de visita. A més, el blog ofereix un apartat de preguntes freqüents per resoldre alguns dels dubtes més habituals, com ara què s’ha de fer en cas d’urgència, com es pot sol·licitar la targeta sanitària o demanar una segona opinió mèdica, o el funcionament de la recepta electrònica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.