El CAP Horta recupera l’activitat assistencial habitual aquest dilluns 16 de novembre

Tal com indicaven les previsions dels tècnics municipals, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Horta recuperarà l’activitat assistencial habitual aquest dilluns 16 de novembre. Per tant, des del pròxim dilluns totes les visites de medicina de família, infermeria, odontologia, pediatria, atenció especialitzada, analítiques, vacunacions de la grip, així com les urgències dels 50.000 habitants assignats al CAP Horta, tornaran a fer-se a les consultes d’aquest centre de salut.

El 28 d’octubre es va tancar l’accés al CAP Horta a causa del despreniment d’una part del revestiment de l’arcada situada davant de la façana del centre i integrada a la boca nord del Túnel de la Rovira, un incident que es va produir la nit anterior i que no va causar cap ferit. D’aleshores ençà, l’ICS ha distribuït els punts d’atenció dels usuaris del CAP Horta a d’altres cinc centres de la zona i a les consultes d’especialistes de l’Hospital Vall d’Hebron. Ara, un cop s’han instal·lat bastides protectores a la part afectada i l’Ajuntament ha habilitat totes les mesures de seguretat necessàries, el centre torna a la seva activitat normal.

Únicament les consultes de salut sexual i reproductiva es continuaran fent durant uns dies més a la cinquena planta del CAP Sant Andreu. Des del CAP Horta mateix s’informarà els usuaris de l’ASSIR de qualsevol canvi, tant en les visites programades com en el lloc on s’hagin de realitzar.

Pel que fa al punt d’informació als usuaris que hi ha instal·lat des del dia de l’incident al costat del centre —que ha estat obert de dilluns a divendres, de 8 h a 19 h— deixarà de funcionar avui, dia 13 de novembre, i la informació necessària s’oferirà als taulells d’atenció a la ciutadania de l’interior del CAP Horta.

Quant al servei d’autobusos gratuït de TMB, que l’Ajuntament de Barcelona va habilitar per enllaçar el CAP Horta amb la resta de centres on s’ha derivat l’activitat durant aquestes setmanes, farà la seva darrera sortida també avui divendres a les 19 h.

Per a més informació, els usuaris poden contactar amb el 061 CatSalut Respon o bé trucar als telèfons 93 407 27 62 i 93 407 27 68. L’ICS vol agrair un cop més la comprensió i la col·laboració de tots els usuaris i professionals afectats.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.