Tarda de portes obertes aquest divendres per conèixer el nou CAP Guinardó de Barcelona ciutat

CAPGuinardoEl nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Guinardó, gestionat per l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut, celebrarà demà divendres, 13 de novembre de 2015, una tarda de portes obertes amb motiu de la seva entrada en funcionament el pròxim dilluns, dia 16 de novembre de 2015.

Des de les 17 h fins a les 20 h, els professionals de medicina de família i comunitària, d’infermeria, de treball social i de gestió que treballaran al CAP Guinardó en mostraran les instal·lacions a la ciutadania. Tothom qui vulgui conèixer de primera mà les característiques i els serveis del nou Centre està convidat a participar en aquesta tarda de portes obertes.

Atenció primària de proximitat al cor del barri del Guinardó

El nou CAP és un equipament estratègic per al Guinardó que oferirà serveis de medicina de família, infermeria i treball social; desplegarà programes i activitats comunitàries, i prestarà atenció en consulta (programada i espontània), i a domicili. A més, posarà a l’abast de la població una àmplia oferta de serveis especialitzats de suport, que contribuiran a millorar la resolució de l’atenció primària de salut i la proximitat i la continuïtat de l’assistència.

La posada en funcionament del CAP Guinardó es farà de manera progressiva. El dia 16 de novembre inicien l’activitat tant el servei d’atenció primària de salut gestionat per l’ICS com quatre serveis d’atenció especialitzada de l’Hospital de Sant Pau (que s’hi desplacen per atendre la població a demanda dels EAP, o bé per donar suport a través de consultoria als professionals de medicina d’atenció primària).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.