L’ICS ja ha reprogramat un miler de visites als usuaris del CAP Horta

Pacient del CAP Horta, atès al CAP Carmel

Un pacient del CAP Horta és atès al CAP El Carmel

Des de primera hora del matí, l’Institut Català de la Salut (ICS) ha contactat amb els 1.200 usuaris del CAP Horta que avui i demà tenien una visita programada per tal de derivar-los a un dels tres centres del districte (CAP Sant Rafael, CAP El Carmel i CUAP Horta) que estan assumint l’activitat assistencial d’aquest CAP mentre no estigui operatiu. Si els usuaris ho han preferit, se’ls ha reprogramat la visita per a un altre dia.

El CAP Horta, que atén una població de 50.000 habitants, compta amb dos equips d’atenció primària, servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva, i atenció especialitzada.

Fins a les 17 hores, ja s’han reprogramat prop de 1.000 visites d’atenció primària. Pel que fa a l’atenció especialitzada, dels 142 pacients que avui tenien una visita programada amb l’especialista, a 88 se’ls ha reprogramat la visita per a un altre dia i els 54 restants s’han atès a l’Hospital Vall d’Hebron. L’atenció especialitzada programada per dijous i divendres també es farà a l’Hospital. Per la seva banda, el 061 CatSalut Respon ha atès 22 consultes.

Cal recordar que a causa del despreniment d’una part de l’arcada del mur situat al davant del CAP Horta l’activitat assistencial al centre ha quedat suspesa temporalment. Per a qualsevol informació, els usuaris poden contactar amb el 061 CatSalut Respon o bé als telèfons 93 407 27 62 i 93 407 27 68.

Tècnics de l’Ajuntament de Barcelona, del Servei Català de la Salut (CatSalut) i de l’ICS estan avaluant l’abast dels desperfectes per tal de prendre les mesures necessàries i poder concretar quan es podrà reprendre l’activitat habitual al centre.

L’ICS agraeix la comprensió i la col·laboració de tots els usuaris afectats.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.