Comunicat de l’ICS en relació amb l’activitat assistencial al CAP Horta

IMG_9629A causa del despreniment d’una part de l’arcada del mur situat al davant del CAP Horta, ubicat al carrer Lisboa s/n, l’activitat assistencial al centre queda suspesa temporalment. Mentre el CAP Horta no estigui operatiu, l’activitat es reparteix entre el CAP de Sant Rafael (passeig de la Vall d’Hebron, 107-117), el CAP El Carmel (carrer de Murtra, 130) i el CUAP Horta (carrer de Sant Gaudenci, 21).

Des de primera hora del matí, l’Institut Català de la Salut (ICS) està contactant amb els usuaris amb visita programada per derivar-los a un d’aquests centres o bé, si ho prefereixen, reprogramar-los per a un altre dia. Per a qualsevol informació, els usuaris poden contactar amb el 061 CatSalut Respon o bé trucar als telèfons 93 407 27 62 i 93 407 27 68.

Tècnics de l’Ajuntament de Barcelona, del Servei Català de la Salut (CatSalut) i de l’ICS, juntament amb Bombers, estan avaluant aquest matí les causes i els desperfectes de l’incident que es va produir ahir al vespre i que no va causar cap ferit.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.