Comencen les obres al CAP Rambla Marina per acollir la Unitat de Rehabilitació de l’Hospitalet de Llobregat

Avui dilluns s’inicien les obres d’adequació del CAP Rambla Marina de l’Hospitalet de Llobregat, que tenen com a objectiu principal adaptar les característiques de l’edifici perquè pugui acollir la Unitat de Rehabilitació de l’Hospitalet, situat ara en un altre emplaçament. L’actuació, que ha estat possible gràcies a la inversió del Servei Català de la Salut (CatSalut), permetrà millorar els espais i ampliar la cartera de serveis de rehabilitació, concentrant recursos i reordenant els fluxos de derivació per atendre millor les necessitats de rehabilitació de la població de referència.

La Unitat de Rehabilitació de l’Hospitalet de Llobregat, actualment repartida en els dispositius de Just Oliveres i Pubilla Cases, ocupa uns espais que han esdevingut insuficients per atendre la demanda de la ciutadania. En la nova ubicació, la Unitat quedarà repartida entre les dues plantes del centre, amb una superfície de 486,6 i 488,9 m2 respectivament, i comptarà amb sales de fisioteràpia, electroteràpia, hidroteràpia, tractament grupal, logopèdia, tractament d’incontinència, rehabilitació respiratòria i teràpia ocupacional, a més dels espais polivalents habituals d’un dispositiu sanitari.

Actualment, el CAP Rambla Marina realitza activitat assistencial d’optometria, campimetria, càmera amidriàtica i audiometria. Mentre durin aquestes obres de remodelació, l’optometria i campimetria es reubicaran al CAP Sant Feliu, mentre que la retinografia i l’audiometria s’instal·laran al CAP Amadeu Torner, ambdós a l’Hospitalet del Llobregat. En tots dos casos, el trasllat garanteix la qualitat assistencial.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.