L’associació de voluntariat hospitalari TarracoSalut celebra la primera edició de la Festa del Voluntariat

Demà divendres, l’entitat que dóna servei als hospitals Joan XXIII i Sociosanitari Francolí organitza un acte per als voluntaris i fa balanç de la seva activitat solidària.

L’entitat de voluntariat TarracoSalut és una associació que va néixer amb la intenció de donar una millor qualitat socioafectiva als malalts i als seus familiars, amb l’acompanyament solidari tant en els hospitals com en els centres sociosanitaris. L’associació vol dedicar, demà, una jornada a tots aquells que, des de qualsevol àmbit d’actuació, estan fent possible tirar endavant aquest projecte a la ciutat de Tarragona.

L’entitat sense ànim de lucre TarracoSalut, que actualment presta els seus serveis de voluntariat hospitalari a l’Hospital Universitari Joan XXIII i a l’Hospital Sociosanitari Francolí, té 142 voluntaris de diverses edats, que desenvolupen programes a Pediatria del Joan XXIII i projectes amb persones adultes soles o amb un entorn sociofamiliar molt precari, tant al Joan XXIII com al Sociosanitari Francolí.

De gener a octubre d’aquest any 2015, l’associació ha realitzat un total de 6.383 hores de serveis d’acompanyament i suport que han gaudit 321 usuaris.

L’acte de demà és obert a tothom interessat en el voluntariat i, especialment, a les persones que desinteressadament ja estan donant part del seu temps lliure a d’altres més necessitades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.