L’Arnau acull la cinquena edició de la Jornada sobre el maneig diagnòstic i terapèutic de la migranya

Jornada MigranyaL’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida és la seu de la V Jornada de Migranya de Catalunya que, un cop més, aplega professionals de tot el territori per tractar el maneig de la migranya, que avui dia representa un dels principals motius sanitaris de visita a l’especialista en neurologia.

La Jornada, que se celebra de manera anual i itinerant des de l’any 2011 a Catalunya, té un objectiu formatiu i divulgatiu sobre el maneig diagnòstic i terapèutic d’aquesta malaltia. Els organitzadors d’aquest acte són el Grup d’Estudis de Cefalees de la Societat Catalana de Neurologia, conjuntament amb el Grup d’Estudis de Cefalees de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

La Jornada està estructurada en dues taules rodones i en quatre tallers pràctics, on s’exposaran els diversos aspectes diagnòstics i terapèutics de la migranya. La trobada, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Arnau, s’adreça a professionals de l’atenció primària, especialistes en neurologia i a qualsevol altre professional sanitari interessat en aquesta patologia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.